Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 09-08-2017 - Vorige week in jullie winkel geweest met mijn dochter. Zij...  lees meer
  • 06-06-2017 - Goedendag, ik zou graag wit brood zonder zaden willen bestellen...  lees meer
  • 19-12-2016 - Wat ben ik blij dat ik jullie gevonden heb!
    Mijn moeder...  lees meer
Plaats een bericht
  • iDEAL Betaling
  • iDEAL Betaling Mogelijk

Transport en afhalen

Het transport van uw bestelling wordt verzorgd door DHLforyou.nl

De kosten hiervoor zijn € 5,50 per 10 kg bruto gewicht, uw bijdrage hierin is € 5,00.

Voor het bezorgen van uw pakket kunt u kiezen uit de volgende opties:

*Op uw huisadres

*Op uw werkadres

*Op het adres van een DHL servicepoint. U ontvangt dan een bericht als uw pakket daar is aangeleverd en kunt het daar ophalen. Vermeld duidelijk bij uw bestelling: aanleveren DHLservicepoint met het door u gekozen adres. De adressen van de servicepoints vindt u op de website DHLforyou.nl

*Dhl bezorgt van dinsdag t/m zaterdag en heeft normaal 2 werkdagen nodig om het pakket te transporteren.  Dit betekent dat een bestelling die vrijdagmorgen door ons wordt aangeboden op zijn vroegst dinsdag bij u kan zijn.

Bestellingen met versbrood worden verpakt en verstuurd op donderdag. U kunt bestellen tot en met woensdag.De bezorging verzorgt Post NL. Post Nl is wel duurder dan DHL, maar werkt vlugger, uw pakket is meestal de volgende dag ter plekke.
Uw bijdrage in de bezorging blijft € 5,00. Het brood is iets duurder dan in de winkel, dat komt omdat we het brood extra in een doosje verpakken en omdat Post NL duurder is dan DHL.  

Afhalen kunt u een bestelling in de winkel tijdens de openingstijden of na afspraak. Het adres is Ambachtsring 23 C, 1969 NH Heemskerk.
U kunt uw voorkeur voor een afhaaltijdstip (buiten winkeltijden) aangeven bij uw bestelling onder het vak "opmerkingen". We nemen dan contact met u op.